TV4 Talang
2022
Sofie och Arvid

Sofie och Arvid

Sofie och Arvid kommer från olika delar av Sverige, med väldigt lika bakgrunder. Båda har spenderat hela sin uppväxt i ishallar som konståkare och lyckades från detta hitta en väg in i show-världen där dem båda varit i över 10 år. Deras vägar korsades dock först sommaren 2021. Båda två hade förlorat sina konståkningsjobb på grund av covid, Sofie från Disney on Ice och Arvid från Lisebergs Isshow. Men av ren slump parades de ihop här på VIS productions för att genomföra sommarsäsongen på Gröna Lund och det var även där idén med deras framträdanden på rullskridskor växte fram och utvecklades.

Med oerhört mycket erfarenhet och härlig kemi blev det ett givet partnerskap som snart hade tagit steget från arbetsplatsen till scenen på Talang.

Talang

Boka Sofie och Arvid

Mer om oss

Sofie och Arvid är en stjärnspäckad duo med en rad olika talanger och överraskningar som garanterat kommer få er att höja på ögonbrynen. Deras signum är originalitet och passion vilket de med sina gemensamma 20 års erfarenhet levererar med 100% närvaro. Vill ni lyfta ert event till nästa nivå så är super-duon Sofie och Arvid garanterat det bästa valet för er tillställning! Har du ännu inte sett deras framträdanden i Talang 2022 så kan du göra det ovan.

Sofie Roberg

Sofie Roberg är ett riktigt energiknippe som bor i Stockholm. Hon har skådespelat huvudkaraktärer i den världsberömda showen Disney on Ice i över 10 år och turnerat på alla kontinenter. I Stockholm är hon utöver artist även PT och yogainstruktör.

Arvid Smitt

Göteborgaren Arvid Smitt lever och andas show ut i fingerspetsarna. Allt som har med artisteri att göra finns på repertoaren, oavsett om det gäller sång & musik, akrobatik, konståkning, dans eller eldgyckel. När han inte står på scen jobbar han med oss här på VIS productions som assisterande producent.

Om VIS Productions AB

Passion och kreativitet driven av en personlig touch är vad du kan förvänta dig när du arbetar med VIS. Varje samarbetspartner, kund och kund möts av ett unikt och entusiastisk förhållningssätt. Vi strävar efter att skapa ett kraftfullt band från vårt första möte till magin i den sista showen eller filmen.

Med ett omfattande antal år i branschen har vi uppnått en detaljerad och special kompetens, tack vare att vi utför varje position i produktionen. Det finns många producenter och projektledare, men få har skaffat sig så omfattande och breda kunskaper som vi. Vår förmåga att koppla ihop punkterna och tidigt visualisera en hel produktion beskrivs ofta som vår största tillgång av våra kunder och partners.